Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nanonátěr v bytu - zkušenosti

Od: mojma* odpovědí: 5 změna:

Na trhu se objevily tzv. nanonátěry, které vyčistí vzduch v mistnosti (likvidují viry, bakterie, zápachy a pod.).

Máte nějaké zkušenosti s funkcí takových nátěrů?

Můžete doporučit konkrétní výrobek?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniell*
hodnocení

0x

No sice čistí ale ne nijak extrémně moc si od toho neslibujte ani moc professionálů se k takovým nátěrům nepřikloňuje. A většinou nedoporučují a říkají že výjde na stejno Čistička vzduchu nějaká levná nebo tenhle nátěr ale nějaký dražší. *nevi*

lolaprasatkova
hodnocení

0x

To je hodně technická otázka, já jsem se s tím na stavbě ještě nesetkala. zkuste na tzb-info.

mojma*
hodnocení

Je toho plno na vebu. Stačí zadat "nanonátěr" nebo "tekutá čistička vzduchu".

holly*
hodnocení

0x
Anorganické nanočástice v nátěrových hmotách, obvykle TiO2,jsou značným zdravotním rizikem. Doporučoval bych Vám informovat se o tom. Na netu toho najdete dost.
Co se týče hlediska čištění vzduchu v bytě, asi bych hledal něco o nuceném větrání s filtrací vzduchu.
mojma*
hodnocení

Nucené větrání s filtrací vzduchu je příliš drahé a účinek není na 100%. Kolega nuceným větráním řešil vysoký obsah formaldehydu ve svém domě a stálo ho to cca 180 tis.Kč. Množství formaldehydu se snížilo jen o cca 30% a je stále vyšší než povoluje norma (měření prováděla hygiena). Protože mám podobný typ domu, hledám levnější a efektivnější řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]