Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění umyvalda

Od: kveta* odpovědí: 3 změna:

Mám úplně nové umyvadlo a hodně tvrdou vodu, takže mi neustále zasychají kapky na umyvadle. Slyšela jsem a viděla i v některých hotelových koupelnách, že existuje přípravek, kterým se umyvadlo natře a kaply potom po něm sklouznou a neulpívají. Poradí mi někdo čím umyvadlo ošetřit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Zrovna včera jsem v televizním pořadu Máte doma uklizeno? viděla fígl, jak na to. Jsem nemocná, tak mám TV puštěnou. Jinak na takové pořady ani nemám čas.

Dvě dámy v reality show uklízely neskutečný bordel v jedné domácnosti. Při úklidu koupelny jedna dáma prozradila jak umyvadlo, aby se hned tak brzy nezašpinilo. Kdybych věděla, že se na to bude někdo ptát, tak bych dávala větší pozor. Tak snad jsem si to zapamatovala dobře. Poradila po umytí zařízení ošetřit plochu voskem na auto.

Jestli existuje něco z drogerie, tak to nevím.

Pozor - umyvadlo ano, ale u vany možnost uklouznutí?

doplněno 18.07.12 09:01:

Pokud je možné tento pořad pustit z archívu, podívejte se na 17.7.. Myslím, že to běží na BarrandovTV.

ivanah*
hodnocení

0x

No ja pouzivam na sprchovy kout tento pripravek : katalog.ambra.cz/... . Ale funguje to podobne jak pisete. Je fakt ze ten sprchovy kout muzu uklizet mene casto nyni. Mozna bude stacit i na umyvadlo. Na tom webu maji plno dalsich veci ale nechce se mi to prochazet, mozna ze tam bude presne co potrebujete.

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím. Já používám Pulirapid , Fixinelu a firma Ravak má také dobré prostředky. Co píše paní Pohanka , může být zajímavé , ale myslím že teplá voda to hned smyje. Ale proč píšu . Vše co budete zkoušet na umyvadle opatrně na baterky . Nedělá jim to moc dobře. Bývají na chromu vyžrané fleky. Když už něco použijete nenechte to dlouho působit a dokonale omýt. Přeji pěkný den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]