Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alternativa OSB

Od: radekhu odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

hledám nehořlavou alternativu OSB desek jako podklad pro hliníkovou krytinu na střeše na přístavbě chaty. Tedy něco co by bylo méně hořlavé než dřevotříska a dala by se na to chytit střešní krytina? Napadl mě Certis nebo Tektalan, ale nevím jak to bude s jejich únosností a zda se do nich dá vrtat jen tak.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Šel bych asi do toho Cetrisu. Jen se zeptám, proč to má být nehořlavý? Trámy máš taky nehořlavý?

radekhu
hodnocení

Je to střecha na chodbě/schodišti mezi vlastní chatou a dřevníkem a po zkušenostech s vandaly v nedaleké osadě kteří už dvakrát zapálili přístavky, nechci vytvořit hořlavé spojení (stěny jsou zděné) . Ano, bude to na jeklech...

robin1*
hodnocení

0x

Do cetrisu se dá vrtat, ale je dost těžký, Tektalan je lehký, ale zase mně to přijde, že v něm nebude nic držet.

radhu
hodnocení

JJ když jsem se díval na parametry certisu, zarazila mě jeho hmotnost, ale já zase toho tolik potřebovat nebudu, a nemusí to být pochozí, takže bych mohl jít i do tenčího... JJ tektalanu bych potřeboval kousek do rukou, abych si ho ohmatal :))

jabraka*

Zkus Rigidur,milý Lojzo.

JABRAKA

radekhu

lolaprasatkova
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od administrátora 17. 07. 2012 14:29:07
neodkazujte prosím na jiné poradny.
lolaprasatkova

Moc dobře víte, že je to specifická záležitost a že tady to nevyřešíme. Jinak to bylo v dobré víře. Já z toho nic nemám. To vy vidíte dle IP adresy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]