Nejste přihlášen/a.
dobrý den
chtěla bych se zepta co je zapotřebí když si chci v rodinném domku otevřít kadeřnictví. ŽL. mám momentálně pozastavený , ale obnovení mi asi stačit nebude.chtěla jsem radu na stavebním úřadě , ale tam mi řekli že nejsou živnostenská poradna. prosím poraďte co všechno je zapotřebí nerada bych pak platila nějaké pokuty
s pozdravem Monika
Zajděte si na hygienu s dotazem - jaké budou mít požadavky k otevření provozovny. Stavebné úřad vám podmínky stanovovat nebude, nemá proč. Pokud je to váš dům a přestavba pravděpodobně nebude veliká a nebo nebude zasahovat do nosných zdí a měnit vzhled domku, tak nebudete ani žádat o ohlášku ke stavbě. Jen na část domku si uděláte změnu užívání, z bytu na provozovnu.
Vidíte a já bych Vás také poslal na stavební úřad. Takže když jsou takoví (stavební úřad) tak jim napište toto podání.
31mon + Vaše adresa
stavebnímu úřadu v Místku nad Vltavou
Věc:Oznámení o změně užívání části stavby
Stavebník: Vaše jméno+ adresa
Tímto Vám oznamuji změnu užívání části stavby rodinného domu na výše uvedené adrese . Stavba (její část) bude užívána jako provozovna kadeřnických služeb. Ke změně účelu užívání není potřeba stavebních úprav.
Ve výše uvedené věci Vás žádám o vyjádření zda navrhovaná změna užívání stavby podléhá stavebnímu povolení nebo ohlášení či jinému opatření stavebního úřadu.
S pozdravem 31mon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.