Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plastova okna v Brne

Od: tom07 odpovědí: 3 změna:

Ahoj,
v byte v Brne menim okna a shanim reference u koho si nova plastova okna nechat vyrobit + namontovat.
Zatim vybiram z:
A-okna
VPO Protivanov
VEKRA
PRAMOS
ŠENK
PROFIPLAST
GRESS
G+M
Gromathic
OKNA ŠEVČÍK
Shanim reference na vyse uvedene vyrobce / dodavatele, popr. si necham poradit i nekoho jineho.
Jde mi hlavne o kvalitu, za rozumnou cenu zamozrejme. Zatim v nabidkach zadne extremni rozdily nejsou, ale papir snese vsechno.
Diky
Tom

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalgorecek*
hodnocení

0x

Zdravím, my jsme firmu ABLAK oslovili letos v květnu po doporučení od známých z Uherského Brodu a přes jistou nedůvěru po pročtení několika špatných příspěvků na internetu z minulosti si myslím, že jsme vybrali dobře. Během 2dnů přijel zaměřovací technik(nivnice@ablak.cz) vše s námi prokonzultoval a doporučil nám provedení jednotlivých oken + navrhl nám hezké vstupní dveře za opravdu pěknou cenu.. Okna byla přivezena v den montáže po předchozí domluvě s pí. Srnovou, která má montáže na starost přibližně za 4týdny. Termín jsme si posunuli kvůli dovolené až na další týden. Práce probíhala na rodinném domě ve Zlíně a jak jsem se obávali tak původní fasádu nijak neponičily a montáž proběhla myslím bez problémů. Parozábranu jsme si kvůli stáří domu nezvolili.. Zednické práce byly pouze běžné, začištění kolem oken bez většího dozdívání a kolem nových vnitřních parapetů. Vše bez problémů.. Reklamace roztržené sítě, která utrpěla nejspíš již při dovozu proběhla do 14dnů také bez větších potíží. Celkově jsme byli s prací a především cenou velmi spokojení..

-
Všem doporučuji se poptat na reference po známých a v okolí něž si dělat z několika většinou negativních/anonymních příspěvků obrázek. Musím říct, že jsme s doporučením firmy ABLAK byli spokojení. Je vidět, že to dobré si řeknou přátelé a známí mezi sebou. Na internet lidé většinou napíšou pouze v krajním případě špatné zkušenosti a to ještě většinou anonymně a i těch několik málo špatných ohlasů nás neodradilo a jsme za to rádi.. rod. Gorečkovi

tommik86
hodnocení

0x

Zdravim,

ja jsem prvne okna objednaval ( rok zpatky ) u firmy VOKNO. Naprosta spokojenost, nejlepsi cena vse rychle hotove a bez problemu. Dostal jsem zdarma mazani bylo mi ukazano jak se okno serizuje a jak se o nej starat. Co je taky dulezity dojel presne na cas

Pak jsem musel doobjednat 2 okna co jsem tam chtel dodelat a to jsem daval firme oknostyl cena dobry ale uplny neschopni...okno mi dovezli zpravny az na potreti. Vzdycky blbej rozmer.Chlap co to meril dojel o hodinu pozdeji. Neukazal, nic nerekl zadny informace uz bych do toho nesel.

uska*
hodnocení

0x

Také jsem dlouho vybírala a vyhrál to PRAMOS a nelituji. Chce to pro lepší cenu počkat na podzim a vyplatí se na první cenový návrh nekývnout, mají rezervy, nabídnou slevu + zimní sleva, takže max spokojenost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]