Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekonstrukce střechy

Od: pajazrajja* odpovědí: 6 změna:

Mám malou střechu na domečku a chtěl bych si vyměnit krytinu. Břidlici za tašky BRAMAC. Jen nevím jakým způsobem se zakládají a zajišťují hřebenáče. Viděl jsem nějaké kovové prvky. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frame*
hodnocení

2x

Ano, kovové prvky jsou takové příchytky. Ta se přivrutí do latě a hřebenáč se o ní zahákne.

bramac.cz/...

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Poproste v Bramacu, standartně pomáhají při těchto věcech a ještě vám poradí. Jinak j tomu celkem rozumím, ale moje zkušenost je, že nejlepší je, aby to dělala odborná firma. Voda je prevít.

des*

Prostě hřebenáče jsou položeny a přitmeleny maltovou směsí a omazány,tak aby to bylo pěkné.Měl by to dělat člověk,říká se mu pokrývač.

pajazrajja*
hodnocení

Děkuj,i ale považuji za nutné zdůraznit že si to chci položit sám. Vím moooc dobře kdo je pokrývač a co dělá.

robin1*

Pokrývač je ten člověk, co jsem po něm loni v létě opravoval co mi na střeše pokazil (prej se tu musí mluvit slušně).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]