Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umělý pískovec

Od: tom78* odpovědí: 4 změna:

Zdravím

Mám dotaz.Mám nový plot,na který potřebuji nalepit dlažbu z umělého pískovce.Bude na to stačit Flexibilní mrazuvzdorné venkovní lepidlo,nebo raději něco jiného?Sloupek na elektriku jsem vyzdíval konstrukčním lepidlem 60 A od Soundalu na doporučení výrobce,ale na 24 m plotu-podezdívky bych toho spotřeboval hodně.Děkuji za rady a tipy.

Tom

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kjanik112*
hodnocení

0x

Ano, bude to stačit .(Pokud je dosavadní plot beton.)

tom78*
hodnocení

Děkuji za info-ano je to beton.Je tam ze ztrc. bednění protažená armatura,takže se toho nebojím,pro jistotu jsem udělal i dilataci.

mowla*
hodnocení

0x

Vyber si nějaké mrazuvzdorné lepidlo na středně nasákavé povrchy - mezi nimi (funkčně) až takové rozdíly nejsou.

Známý, kupříkladu, oblepil sokl baráku cementovou mazaninou s přídavkem Duvilaxu (toutéž hmotou pak i spároval), před cca 20 lety - a bez problémů.

Jen - posléze (po vyschnutí) je vhodné povrch natřít třeba vodním sklem, aby umělý kámen nenasakoval vlhkost a v mraze nepraskal/neodskakoval.

tom78*
hodnocení

Díky za zprávičku.Pomůže vodní sklo i na mech?Elektrický sloupek jsme tuším natírali nějakým Lukofobem a zatím taky bez problémů.A co se týče spár tak to ještě uvidím z čeho je vymlasknu.Díky moc Tom

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]