Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám dotaz.Mám nový plot,na který potřebuji nalepit dlažbu z umělého pískovce.Bude na to stačit Flexibilní mrazuvzdorné venkovní lepidlo,nebo raději něco jiného?Sloupek na elektriku jsem vyzdíval konstrukčním lepidlem 60 A od Soundalu na doporučení výrobce,ale na 24 m plotu-podezdívky bych toho spotřeboval hodně.Děkuji za rady a tipy.
Tom
Vyber si nějaké mrazuvzdorné lepidlo na středně nasákavé povrchy - mezi nimi (funkčně) až takové rozdíly nejsou.
Známý, kupříkladu, oblepil sokl baráku cementovou mazaninou s přídavkem Duvilaxu (toutéž hmotou pak i spároval), před cca 20 lety - a bez problémů.
Jen - posléze (po vyschnutí) je vhodné povrch natřít třeba vodním sklem, aby umělý kámen nenasakoval vlhkost a v mraze nepraskal/neodskakoval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.