Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložení pračky - konzervace

Od: swatcha* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, nevíte někdo, jak zabezpečit pračku pro dlouhodobější uskladnění? Budeme se letos 2x stěhovat, přičemž v mezidobí budeme v plně vybaveném bytě a svoje spotřebiče budeme mít uskladněny. Obávám se, jestli se s pračkou při dlouhé odstávce nemůže něco stát. Napadá mne pouze nechat jí otevřenou a zakrýt ji něčím, aby se do ní neprášilo. Otázkou je, jestli je to dostatečné. Má někdo zkušenost? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirik*
hodnocení

2x

Mám taky pračku už cca 7 měsíců odstavenou. Použil jsem postup takový, že jsem přes filtr vypustil všechnu vodu, která leží na dně bubnu a nechal otevřená dvířka. To by snad mělo stačit...

hodnocení

2x

Zdravím, pračku Candy jsem měla odstavenou 2 roky s otevřenými dvířky. Přečkala to bez úhony. Samozřejmě, když bude v prašném prostředí přikrýt textilií, aby vnitřek pračky dýchal.

swatcha*
15.07.12 22:37
hodnocení

Díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]