Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Horkovzdušná a multifunkční trouba

Od: atrama® odpovědí: 4 změna:

Prosím , kdo ví, jaký je rozdíl mezi horkovzdušnou troubou a multifunkční troubou? V čem jsou jiné? Nějak v tom tápu. Děkuji všem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Multifukční troubu lze použít i jako mikrovlnku a má i "vaření v páře". U horkovzdušné toto není.

doplněno 12.12.12 22:44:

ladinpraha - tak pardon. Já píši jen to co mám doma. Asi fakt záleží na výrobci co si vymyslí za název.

ladinpraha*

Usko, já mám multifunkční troubu s asi osmi funkcemi, ale MW ani vaření v páře tam není. Já bych řekl, že horký vzduch je jedna z funkcí multifunkční trouby. Ale i ta horkovzdušná má určitě funkcí víc, takže to nejspíš záleží na tom, jak to výrobce pojmenuje. Našel bych si tyhle trouby na netu a porovnal jejich funkce.

doplněno 13.12.12 09:36:

Atrama - já netápu. Multifunkční znamená, že má těch funkcí povícero. Nic víc, nic míň. Nikde není stanoveno kolik funkcí a jakých. Takže při výběru jde jenom o to, jestli umí právě to, co já od ní chci.

dericcaster*

Také bych se přiklonil k názoru, že "multifunkční" je jen označení výrobce, či prodejce a o skutečných funkcích trouby to nic nevypoví. Už z podstaty toho slova "multifunkčí" vyplývá, že to může znamenat skoro cokoliv. Od pár režimů pečení, až po vaření v páře, automatické mytí, sušení bot a bůhví co ještě. Asi si to chce spíš porovnávat výčet jednotlivých funkcí té, či oné trouby.

hodnocení

Díky za odpovědi, ale koukám, že nás tápe víc...právě že je u hodně troub psáno, že je multifunkční, ale je to vlastně horkovzdušná, jen si ji výrobce takto pojmenoval. Myslím si, že multifunkční by měla být jako mikrovlnka, horký vzduch, rozmrazování, rychlý ohřev, grilování atd...jak už tady bylo řečeno. Něco takového dávali účastníkům v pořadu Jste to, co jíte. To ale asi bylo v jiných cenách... Ale děkuji všem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]