Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím mažete panty dveří?

Od: nika225 odpovědí: 10 změna:

Doma, v interiéru mi docela vržou dveře. Čím je mažete? Co je optimální?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Panty mažu sádlem - vepřovým...

;)

jabraka*
hodnocení

1x

Veškeré organické tuky a oleje po čase oxidují,rozkládají se na organické kyseliny a korodují.Silikonový olej a vazelina nemají příliš vhodné mazací vlastnosti,i když jejich viskozita je v širokém rozsahu teplot neměnná.Optimální tedy považuji červenou strojní vazelinu.

JABRAKA

stačí vazelína, cokoli přírodního je blbost . . .my těď měli v ybtě až 29st. to si to sádlíčko pěkně poteče . . . brrrrrrrrrrr.

des*

Měl jsem kámoše na letišti a ten mi donesl vazelinu na Miga,stačí s ní namazat panty jednou za 3roky.

hahanaj*
hodnocení

0x

opravářskou vazelínou

1jara*
hodnocení

0x

Panty se dají namazat i indulonou či jiným mastným krémem třeba na pleť.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Pokud jsou to panty,tak vysadit,očistit a do "samic" dát vazelínu,nasadit a přebytečná tlakem vyleze,pak utřít.

killom*
hodnocení

0x

Tím co je po ruce, třeba i lubrikačním gelem (silikonový je nejlepší) :D

honzmalatny*

*smich*a ten maže...

robin1*
hodnocení

0x

No já mažu jedině jelenem (mejdlem s jelenem) - neteče, nehnije, nesmrdí, nekoroduje to potom, a vydrží ze všeho nejdéle:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]