Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obcas protekajici zachod siko

Od: h30 odpovědí: 2 změna:

Chci se zeptat rodice uz jsou ze mne na mrtvici protože kdykoliv spláchnu tak občas se mi stane že po chvíli přijdu do koupelny a záchodp rotejká a tlačítko na čůrání to menší je zamáčklé. je to ten co je ve zdi napevno. Tuhle se mi ale zdálo že hned neprotejkal ale po chvíli ja samozřejmě se snažím kontrolovat zda to mačkátko vyskočí. Zajímámě zda to není tak že se třeba nezavře ventil a potom to začne protejkat ale proč by to malé mačkátko bylo zamáčklé? Zatím divný je že se to stává jenom mě a dědovi rodičům ne.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

robin1*
hodnocení

0x

Sundal bych klapku a pokusil se najít mechanický problém.:)

instalater*
hodnocení

0x

Třeba se jim to stává taky , ale nepřiznají to. Sundal bych tlačítko a zkoušel samotné táhla . Pokud budou v pořádku , tak to může být nějaký grót na plastu . Stačilo by to vzít nožem nebo pilníčkem. Pokud je to na táhlech , tam už je to pro laika hůře odstranitelný. Kór u závěšáku . Může to být např. vodní kámen na vypouštěcím zařízení . Rozebrat a vyčistit. A nebo vynech posilku a mačkej menší silou. Hodně zdaru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma protéká záchod

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]