Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uskladnění poklic od hrnců

Od: puklice odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám možná pro někoho takový hloupý dotaz.

Jak doma uskladňujete poklice?

Přímo na hrncích, nebo jen tak hala bala někde na sobě naskládané a přehrabujete se v nich?

Puklice je totiž taková strašně nepraktická věc, co se týče uskladnění.

Existují na puklice nějaké držáčky? Třeba něco jako jsou odkapávače na talíře, aby to šlo strčit do šuplíku a puklice tam byly seřazené?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

No - "do šuplíku"- to by musel být vysoký šuplík - na průměr největší pokličky... ;)

Ale do skříňky - např. toto ikea.com/...

doplněno 13.07.12 11:53:

Nebo některý z těchto - gastrosance.cz/...

hodnocení

1x

Co se týče poklic či pokliček na hrnce a kastroly: mám je srovnané ve vysoké zásuvce, je v nich přehled - velké vzadu, méně je používám a ty menší vepředu.

U bývalé kuchyňské linky Betina byl přímo na dveřích uvnitř jednoho dílu držák na poklice. Dobře se tam rovnaly, měl ale 2 nevýhody:

1/ Byl pouze asi na 5 pokliček, nevešly se mi tam stejně všechny

2/ Pokličky šikmo zasahovaly do skříňky. Když tam byly narovnané uvnitř hrnce, dveře se špatně zavíraly, holt to navzájem překáželo.

Ten držák z minulé linky ještě mám a nepoužívám, mohu jej zdarma věnovat. Není už ale nejnovější. Jaga.

ron*
hodnocení

0x

DObrý den.

Na poklice existují držáčky, které se namontují zevnitř dvířek od kuchyňské linky. Některé linky jsou takovými držáky už vybaveny. Dají se ale dokoupi a přimontovat. Já skladuji poklice ve velké zásuvce, která jse součástí linky. Nepřehrabuju se v nich, mám je naskládané dle velikosti. Je to celkem přehledné.

liduli
hodnocení

0x

Mám kuchyňskou linku s hlubokými šuplíky a pojezdy na hrnce, použila jsem na poklice vyřazený plastový odkapávač na talířekterý je na boku šuplíku a slouží výborně

myse*

já je mám v plastovém košíku ve skříni -nastavěné za sebou... celkem v pohodě...

jokr
hodnocení

0x

Vzpomínám si na bábínku, měla za sporákem takový kovový věšák... Od největší po nejmenší... Žel, ve Vietnamu se nevyrábí, tak ho v ČR nemáme. A ty po babičkách už asi zdobí skládky...

polinek*
hodnocení

0x

,,ano jsou k dostání v železářství ,,je to z pevnějšího drátu...já mám dřevěnou na chatě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]