Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám možná pro někoho takový hloupý dotaz.
Jak doma uskladňujete poklice?
Přímo na hrncích, nebo jen tak hala bala někde na sobě naskládané a přehrabujete se v nich?
Puklice je totiž taková strašně nepraktická věc, co se týče uskladnění.
Existují na puklice nějaké držáčky? Třeba něco jako jsou odkapávače na talíře, aby to šlo strčit do šuplíku a puklice tam byly seřazené?
Děkuji
No - "do šuplíku"- to by musel být vysoký šuplík - na průměr největší pokličky...
Ale do skříňky - např. toto ikea.com/...
doplněno 13.07.12 11:53:Nebo některý z těchto - gastrosance.cz/...
Co se týče poklic či pokliček na hrnce a kastroly: mám je srovnané ve vysoké zásuvce, je v nich přehled - velké vzadu, méně je používám a ty menší vepředu.
U bývalé kuchyňské linky Betina byl přímo na dveřích uvnitř jednoho dílu držák na poklice. Dobře se tam rovnaly, měl ale 2 nevýhody:
1/ Byl pouze asi na 5 pokliček, nevešly se mi tam stejně všechny
2/ Pokličky šikmo zasahovaly do skříňky. Když tam byly narovnané uvnitř hrnce, dveře se špatně zavíraly, holt to navzájem překáželo.
Ten držák z minulé linky ještě mám a nepoužívám, mohu jej zdarma věnovat. Není už ale nejnovější. Jaga.
DObrý den.
Na poklice existují držáčky, které se namontují zevnitř dvířek od kuchyňské linky. Některé linky jsou takovými držáky už vybaveny. Dají se ale dokoupi a přimontovat. Já skladuji poklice ve velké zásuvce, která jse součástí linky. Nepřehrabuju se v nich, mám je naskládané dle velikosti. Je to celkem přehledné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.