Nejste přihlášen/a.
Ahoj,potřebuji poradit ...
kterou a proč?
favoritky jsou
pro 1400ot/min a 7 kg prádla,Fuzzy logic a odložený start.
Prosím o názory. Lenča
Se těžko radí, když nevíme pro kolik lidí perete, jestli máte doma tři děti, nebo jste sama, sice hezké když pračka dokáže vyprat 7 kilo bílejch ponožek najednou ale otázkou zůstává, když je třeba někdo "jeden" (sám) za jak dlouho sedum kilo ponožek nastřádá (pokud vůbec) a jak budou vypadat (vonět) ty první.
Peru pro 4 lidi ( 3 dospělí a 1šestnáctiletý syn).Dosloužilá pračka byla na 6 kg a občas by bylo potřeba ji nafouknout ,proto jsem koukala po těch na 7kg.odložený start jsem hojně využívala,jelikož pracuju na směny.
Ahoj lm,
sedmikilová pračka se určitě neztratí! Mám také doma sedmikilovku (ale ne tuto značku) a jsem spokojená. Jsme tři a sice musím chvíli čekat, než se mi nahromadí např. červené prádlo, ale jinak to opravdu využiju. A říká se: Do velkého i málo vleze, nehledě na to, že si pračka sama napustí potřebné množství vody, takže nevadí, když se v sedmikilovce pere pět kilo.
Pračka pro domácnost klidně zvládne dva, tři prací cykly denně. Nechávejte mezi praním aspoň 2 hod. klid stroji. Prádlo jistě třídíte, také jej třídíte podle míry zašpinění. No a nyní zvažte, zda je potřeba buben na 7kg suchého prádla. V bubnu musí být prostor, aby prádlo při praní naráželo na stěnu bubnu a třelo se o sebe. To je podstata praní v bubnové pračce. Je-li prádla příliš mnoho a prádlo se jen tak moce s bubnem, asi mít vypráno dobře nebudete.
U praček se nyní uvádí energetická třída, takže za A, příp. za B. Otáčky odstředění postačí v rozmezí 400 - 900. Úplně to stačí na solidní odstředění. Jinak z bubnu vytáhnete slisované prádlo, které nevyžehlíte, polámou se vlákna. Také čím více toho motor umí, tím je náchylnější na poruchy, také je dražší... ale je z čeho vybírat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.