Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou pračku a proč?

Od: lm® odpovědí: 5 změna:

Ahoj,potřebuji poradit ...

kterou a proč?

pracky.heureka.cz/...

favoritky jsou

pracky.heureka.cz/...

pracky.heureka.cz/...

pro 1400ot/min a 7 kg prádla,Fuzzy logic a odložený start.

Prosím o názory. Lenča

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

robin1*
hodnocení

1x

Se těžko radí, když nevíme pro kolik lidí perete, jestli máte doma tři děti, nebo jste sama, sice hezké když pračka dokáže vyprat 7 kilo bílejch ponožek najednou ale otázkou zůstává, když je třeba někdo "jeden" (sám) za jak dlouho sedum kilo ponožek nastřádá (pokud vůbec) a jak budou vypadat (vonět) ty první*hi*.

lm®
hodnocení

Peru pro 4 lidi ( 3 dospělí a 1šestnáctiletý syn).Dosloužilá pračka byla na 6 kg a občas by bylo potřeba ji nafouknout ,proto jsem koukala po těch na 7kg.odložený start jsem hojně využívala,jelikož pracuju na směny.

Tu velkou AEG pokud jsou prostory...

A vúpně nejideálnějším případě tento model AEG Lavamat 5.0

cocinkamichalka*

Ahoj lm,

sedmikilová pračka se určitě neztratí! Mám také doma sedmikilovku (ale ne tuto značku) a jsem spokojená. Jsme tři a sice musím chvíli čekat, než se mi nahromadí např. červené prádlo, ale jinak to opravdu využiju. A říká se: Do velkého i málo vleze, nehledě na to, že si pračka sama napustí potřebné množství vody, takže nevadí, když se v sedmikilovce pere pět kilo.

jokr
hodnocení

0x

Pračka pro domácnost klidně zvládne dva, tři prací cykly denně. Nechávejte mezi praním aspoň 2 hod. klid stroji. Prádlo jistě třídíte, také jej třídíte podle míry zašpinění. No a nyní zvažte, zda je potřeba buben na 7kg suchého prádla. V bubnu musí být prostor, aby prádlo při praní naráželo na stěnu bubnu a třelo se o sebe. To je podstata praní v bubnové pračce. Je-li prádla příliš mnoho a prádlo se jen tak moce s bubnem, asi mít vypráno dobře nebudete.
U praček se nyní uvádí energetická třída, takže za A, příp. za B. Otáčky odstředění postačí v rozmezí 400 - 900. Úplně to stačí na solidní odstředění. Jinak z bubnu vytáhnete slisované prádlo, které nevyžehlíte, polámou se vlákna. Také čím více toho motor umí, tím je náchylnější na poruchy, také je dražší... ale je z čeho vybírat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]