Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou podlahu do detskeho pokoje

Od: we odpovědí: 6 změna:

Ahij, jakou byste doporucili podlahu do detskeho pokoje pro deti 4 a 1 rok. Jde mi o to zda drevo, lamino, lino nebo koberec...?

Dik za nazory a zkusennosti.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

Koberec - měkký a teplý, takže děcka můžou vesele skotačit. A ne moc drahý, aby jej bylo možné po skončení nejranější fáze dětství bez lítosti vyhodit...

;)

doplněno 12.07.12 15:32:

To záleží na teplotní izolaci toho betonu - pokud je hodně studený, např. hobru (opět něco nikoli drahého), pokud je to podlaha nad vytápěným prostorem, klidně nic.

Do dětského pokoje bych definitivní podlahu dělal až větším dětem, dřevěnou.

we
hodnocení

A co navrhujes mezi hruby beton a koberec?

honzmalatny*
hodnocení

0x

My jsme měli koberec s filcem,a když děti odrostly(6 let) šla na zem dřevěná podlaha a uprostřed malý kobereček na hraní.Kluk měl koberec s motivem pohledu na město z výšky a jezdil si po cestách autíčkama.Moc se mu to líbilo.a vyhrál si i hodiny-

frantiseks1
hodnocení

0x

Odborníci radí z hlediska teploty a bezpečí koberce.

hodnocení

0x

já mám koberec a pod ním takovou tu deku co se používala při stavbě silnic a mám to i pod linem v kuchyni je to měkký a izoluje to

pepahorac*
hodnocení

0x

No já bych to nakombinovala. Normálně po celé ploše dala třeba dřevo nebo lino a nap rostředek nějaký pěkný koberec. Ať není moc velký, ale zase né úplně maličký. Třeba i nějaký hrací, podle toho jak už pak budete chtít :) Já to mám takto a jako dobrý :) jako na tomto obrázku ( mabyt.cz/...).

Petra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]