Nejste přihlášen/a.
Ahij, jakou byste doporucili podlahu do detskeho pokoje pro deti 4 a 1 rok. Jde mi o to zda drevo, lamino, lino nebo koberec...?
Dik za nazory a zkusennosti.
Koberec - měkký a teplý, takže děcka můžou vesele skotačit. A ne moc drahý, aby jej bylo možné po skončení nejranější fáze dětství bez lítosti vyhodit...
To záleží na teplotní izolaci toho betonu - pokud je hodně studený, např. hobru (opět něco nikoli drahého), pokud je to podlaha nad vytápěným prostorem, klidně nic.
Do dětského pokoje bych definitivní podlahu dělal až větším dětem, dřevěnou.
No já bych to nakombinovala. Normálně po celé ploše dala třeba dřevo nebo lino a nap rostředek nějaký pěkný koberec. Ať není moc velký, ale zase né úplně maličký. Třeba i nějaký hrací, podle toho jak už pak budete chtít Já to mám takto a jako dobrý
jako na tomto obrázku ( mabyt.cz/...).
Petra
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.