Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam jeden dotaz. Koupili jsme pred 5ti rokama rosty, bohuzel od te doby nedelam nic jineho nez v oblasti panve prehazuji jednotlive lamely, tam se to proste prolezi a v matraci je jakoby dira, ale matrace je v poradku, 5ks lamel v te oblasti je prohnutych smerem k zemi, myslel jsem ze to bude pruzit lepe. Jaky by byly v te oblasti slabe ty lamely. Prikladam foto 2ks takto prohlych lamel. Kde myslite ze je chyba? dekuji
Udělal jste dobře. Já tak stejně tvrdou matraci. Jednou v nóbl hotelu ve Zlíně jsem klekl na matraci postele a ozvala se dávka jak z kulometu a já i s matrací na zemi. Většina takovýchto lamel vyskočila pod mými 105kg ze svého uložení. Byla to makačka prohnout ty vypadlé lamely a zasunout je zpět do držáků. Pak jsem se už otáčel jak roura bez toho že bych se jen loktem opřel do matrace. Považuji tyto pružné rošty za naprosto zbytečné. Ale kdo si je chce koupit, tak ať je používá jen ten, kdo neváží víc jak je stanoveno výrobcem roštu, nekleká na něm a nesouloží na něm!
Nemáte dobrý rošt - kvalitní rošty jsou v oblasti beder vyztužené a pak se nestane to- co se stalo Vám .Nezapomeňte ,že právě tato oblast roštu je nejvíce namáhána , proto radím rošt vyměnit - jen tak si nezničíte záda a pak se dobře vyspíte.Věřte , že to nejsou vyhozené peníze.
My tu vyztuz tam mame ale je spis pod zadama, ty lamely jsou tam dvojite... posilam odkaz e-matrace.com/...
Kolik vážíte kg? A měl už jste i ty dvě lamely nasazeny obloukem nahoru, tey jako ostatní. Leží se Vám dobře nebo blbě a co máte při ležení za problém?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.