Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vysavač, když mám všude lino a dlažbu

Od: radeko777* odpovědí: 6 změna:

Jaký vysavač,když mám všude lino a dlažbu?Nezdvihne mi vysavač lino neboť ho nemám k zemi přilepené?

Díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Všechny vysavače mají hubici na hladké podlahy a pokud máte strach, že Vám bude zvedal lino, hledejte vysavač s regulací výkonu (dnes už snad taky samozřejmost).

metallica*
hodnocení

0x

já vysavač nepoužívám,jelikož koberce nemám a koupila jsem si mop a jsem spokojená...

radeko777*
hodnocení

A jaký mop je nejlepší na lino.

hahanaj*
hodnocení

0x

Vysavač ti lino nezvedne -na trubicích se dá regulovat stupeň sání , ale asi bych také spíš uklízela na vlhko- mopem

joudic*
hodnocení

0x

No a nejen pro to ma vysavac takove vysunovaci stetinky na hubici :)

doplněno 09.07.12 19:07:

stejne bych to lino aspon zalištoval, a pak jen zamest a vytrit, bez list budete mit bordel napadany za lino...

uska*

joudic - lino nemám zalištovaný 7 let a žádný bordel tam nemám. V bytě či domě je potřebný vysavač - na sedačku, křesla, matrace atd a když vlastním vysavač, tak nebudu napřed zametat a pak vytírat. Vysavačem je to pohodlnější jak metlou a lino při regulaci sání se nemůže ani hnout.Přejedu vysavačem i dlažbu, je to rychlovka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]