Nejste přihlášen/a.
Ahoj Vsem,poradte kde levne a u jake spolehlive firmy poridit plastova okna ty nase drevene,uz dosluhuji.Jsem u Usteckeho kraje,aby to nebyla nejaka firma na druhe strane republiky -pekny den
syfring,
definujte co je lené okno? Pak se v lednu zde budete ptát, mám nová okna proč se tolik potí...
PVC okna jsou levnější a nevěřte tomu, že dřevěná jsou nejlepší? Proč by byla? Udělete si výběrové řízení, oslovte asi 30 firem z okolí a uvidíte, že Univin není tak levná...
I Vám přeji pěkný den a hlavně kvalitni výběr oken.
Já jsem z Vysočiny a okna jsme nedávno nechávali dělat u PKS, což je firma na Vysočině, takže ti asi moc nepomohu, ale skus se podívat na recenze firem na Seznamu nebo na Heuréce. Když si prolistuješ diskuze, určitě nepřijdeš o nic zásadního, takže se vlastně bez vědomí majitele firmy seznámíš s výhodami i s riziky.
Ale přesně jak už bylo řečeno - na oknech raději nešetři, a nenechávej si je dělat od toho, kdo je slíbí nejlevněji. Je to snad nejdůležitější součást domu a jimi nejvíce uniká teplo. Když už je měníš, tak si nech udělat nějaké pořádné a kvalitní.
Hezký den.
Dobrý den. Když dosluhují stará okna, je potřeba zajistit nová. Jistě chcete, aby vám nová okna vydržela co nejdéle a plnila funkci, kterou mají, tak bych nehledala, nejlevnější okna. Hledejte majitelé kvalitních plastových oken, které už mají nějaký rok, a jsou dobrá. U těchto firem bych vybírala, kde okna nechat udělat. Hodně firem, vám dodá levná plastová okna, ale je problém, že nejsou kvalitní, propouštějí zvuk apod. Pak už se nedá nic dělat, když okna jsou namontované. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.