Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s okny Plustec. Měl by to být německý profil, co jsem hledal na internetu, tak jsou hodně diskutovaná na polských fórech.
Děkuji za jakoukoliv odpověď.
Že by polská firma se zastoupením ( čistě z obchodních důvodů) v Německu?
Pokud rád riskujete, a nebojíte se přijetí případných aktivit spojených s danými okny ( např. reklamace, komunikace s obchodním zastoupením, zjišťování informací na internetu, případnou výměnu..) , a máte dostatek finančních prostředků, klidně jej zakupte.
Zastávám názor, že plastová okna jsou jednou z mála věcí, na kterých se nevyplatí šetřit. Raději bych zakoupil okna od renomované společnosti.
O možné rentabilitě by se dalo mluvit, kdyby jste kupoval okna ve velkém množsví pro nějaký velký komplex, ale ne pro vlastní dům.
Děkuji za odpověď, zastávám stejný názor jako Vy, nebudu nic podceňovat, jen mě to zajímalo, jestli je někdo nezná.
Obávám se, že čekáte marně. V dnešní době je na trhu tolik výrobců, u některých má člověk pocit, že jsou to výrobky z Číny (OEM), které jednotliví prodejci prodávají pod vlastními značky. Na druhou stranu předpokládám, že technologie výroby nebude obzvlášť složitá, proto zakoupení vlastní technologie nebude pro mnoho podnikatelů nic nereálného.
Dříve jsem hledal zkušenosti uživatelů na pár značek, a bezúspěšně. Lidí s tím spjatí by vám pověděli, ale málokdo dnes uvádí informace uplné, pravdivé a nezkreslené.
Na vašem místě bych přestal ztrácet čas s hledáním referenci a zvolil okna té nejvyšší kategorie - kategorie A. Solidní výrobci udávají tloušťku profilu a z toho plynoucí kategorii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.