Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závěsný pytel z Ikey

Od: annalol* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli zde má někdo zkušenost se závěsným pytlem z ikey, respektive jetli ho má někdo přímo doma. Chtěla bych si ho pořídit ale neuvádějí na stránce žádné rozměry. potřebuji vědět jestli se do něj vejde dospělý člověk.

přikládám odkaz na zmiňovaný pytel : ikea.com/...

Mockrát děkuji za pomoc

-A

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Nějaký prcek možná - je to určené pro děti a mám dojem hraničící s jistotou, že to ani nemá potřebnou nosnost. Já už si to třeba vyzkoušet nemohla *plac* :-D

doplněno 09.07.12 00:25:

Tak možná to tam jenom neměli dostatečně zavěšené? :-D Zkusím si zítra vzpomenout, až půjdu pro židličku... :-D

annalol*
hodnocení

Děkuji, za odpověď ale je tam napsané že hmotnost je do 100 kg tak něco by to snad mělo unést? ... doufám, že mi tu ještě někdo může poradit :)

lolaprasatkova
hodnocení

0x

my máme z ikei tu houpačku, houpají se na ní všichni i dospěláci co přijdou na návštěvu. Provozuje 10 let, doporučujeme. Pytel jsem nechtěla, zdálo se mi, že látka víc odchází.

hodnocení

0x

Vydrželo to praní prádla dvou 60ti kg lidí.. já myslím že to jednoho přežije určitě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]