Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

chyby u zateplovani

Od: pavel23456 odpovědí: 4 změna:
dobry den ,s kamaradem zateplujem dum a ted jsem zjistil chybu-eps nad okny mame spatne spara je zatrpven se spaletou tak to vychazelo na sar ,ted to muze pry praskat!?je nutne to opravyt nebo staci do spary founot monazni penu keta to slepy a pak dat v myste spoje dvakrat perlinku?dekuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Zapěň to,ne kvůli slepení,ale odstranění tepelného mostu.

JABRAKA

psval23457
hodnocení

Asi jste me nepochopil-cihla ma 25 na vysku eps 50 takze 5 saru bydlo presne pod brchni spaletu takze se d eps udelal preklad nsd oknem! Ale spravne by se melo v eps vyrezat u spalety vyrez aby nebyl spoj tam kde je!

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Pánové, a nebude lepší když zaplatíte nějaké drobné někomu , aby vám to skontroloval a poradil. Já vidím hodně problémů s tepelnými mosty. Jsem stavař, lidi vy si neuvědomujete, když zanedbáte maličkost , ovlivní to celý dům. Já římám klientům jednu zásadu. Ušetříš-li nyní deset tisíc na tom, že to ošidíš, opravení škodytě bude stát sto tisíc.

rv*
hodnocení

0x

Přes rohy dejte navíc perlinku ve sklonu 45 stupňů pro zpevnění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]