Nejste přihlášen/a.
V paneláku, kde v současnosti bydlím, jsem narazil na velké dvojdílné okno (1,5 x 1,5 metrů), které je asi špatně utěsněné v rámech. Když v noci fouká vítr proti oknu, tak to vydává dost nepříjemné zvuky.
Chtěl bych poprosit o radu, jestli by mohlo pomoct, kdybych do spár nanesl nějakou těsnící hmotu a případně jakou. Viděl jsem kdesi, že se prodává něco jako sklenářský tmel. Ale jde mi o to, jestli bych tím vůbec něco vyřešil, když mají ty skleněné tabule plochu 1,5x1,5 metrů.
Pokud se u Výás zastavuje meluzína, tak zabere samolepící těsnění do zárubní okna. Pokud Vám sklo při větru burcuje, asi nepomůže nic. Sám jsem s tím nějaký čas v paneléku bojoval. Pomohla až výměna oken - pevnější rám, tři pevnější skla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.