Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Držák / závěs na pneu na stěnu

Od: cl odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Prosím o radu/inspiraci. Potřebuji v garáži na zeď zavěsit 2 sady kol. Včetně ráfků (plech i alu). Udělat nějaký hák? Nebo se prodává něco origo? Velký šroub do hmoždinky? Závitovka a pak kolo zajistit? Zavěsit přes středovou díru nebo můžu i přes díru na šroub?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x
cl
hodnocení

Díky za typy! Já jsem to nemohl najít, bo to nazývají držák pneumatik a já pořád hledal držák na celá kola a nevěděl jak to formulovat.

hodnocení

0x

Dobrý den. V OBI, prodávají držák na kola. Je to jednoduché a udrží to kolo na stěně. Podívám se, zda nemám fotku.

doplněno 30.06.12 20:03:

Zapomněla jsem dodat, vyvrtá se díra a hmoždinka, dá se držák.

doplněno 30.06.12 21:42:

Jediné co jsem našla je foto, jak kolo visí na stěně garáže za vrchní kolo, ale není vidět skoba, na které je kolo zavěšené.

Držák / závěs na pneu na stěnu

hodnocení

0x

Za stř.díru můžeš.Známý má jen céčko (jako frčely v 70 rocích ale podstatně větší) cca 2O cm ,je to z desítky kulatiny (může být i roxor).a zavěšuje na to pneu pod přístřeškem na trubku která drží konstrukci přístřešku (zpevnuje ji).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]