Nejste přihlášen/a.
prosím profíky o odpověď a aby mě neukamenovaly,no nevím tak se zeptám
je lepší při namíchání nivelačky nejdřívě do vědra nalít vodu a pak přisypávat hmotu nebo nejdříve celý pytel vysypat do vědra a pak vodu přilívat a mýchat?
P.S. hmotu budu mýchat vrtačkou
Kubo,když bys zkusil míchat míchačkou suchou směs a pak začal přilévat vodu,ona by tě ta míchačka ihned naučila,jak je to správně.Možná by ti namlátila držku!Ale chce to i trochu zkušenosti nalít do nádoby jen tolik vody,kolik hmoty spotřebuješ.Přečíst návod je to první,co děláš,ať mícháš lepidlo,či těsto na knedlíky.
JABRAKA
a to když jsem kupoval nivelačku tak mi řekli ať dám trošku více vody než je psáno v návodu.
ale kolik je ta TROŠKA vody to nevím, to mi neřekli
a pak po zaschnutí nivelačky před lepením dlažby mohu napenetrovat srovnanou podlahu DUVILAXEM?
protože kdysi nekdě tady někdo psal že penetrací nikdy nic nepokazím, tak když ji mám , ale pokud to není nutné tak nebudu penetrovat.
aspoň mi zbyde na ten starý beton kam příjde také vylít ta nivelačka
Penetrace určitě je potřeba na starý beton, penetrovat doporučenou penetrací určitě před aplikací nivelační stěrky... opravdu si jste jistý, že víte jak na to?
ja na to ... snad vím, teoreticky.
horší bude praxe, ale pokud dobře poradíte tak není co zkazit.
pokud "pojedu" podle vašich rad, tak to bude
si myslím teda
Kubo,pokud máš Duvilax a říkal jsi,že máš nějaký cement,rozmíchej ho s cementem natekutou kaši a tu nalej na tu hrubou podlahu.Jednak ji napenetruješ a jednak ušetříš nivelačku.Jeden známý dělal střechu na garáži a tímto materiálem ji uhladil.Ta vrstva je i voděodolná.Po zatvrdnutí naleješ nivelačku jen na srovnání.
JABR
Brdo, kde se daji sehnat ty boty na hrebikach? Ty jsou dost dobry ... jj, kdyz je profi vybaveni, to se to pak dela... to neni jako to nase patlani podomacku
F
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.