Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červená přepravka pivovaru Lobkowicz

Od: kuba12* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

při návštěvě u známých jsem si v místním obchodě Norma zakoupil přepravku s pivem Vévoda 11° vyráběného pivovarem Lobkowicz ve Vysokém Chlumci.

Jelikož ale v okolí svého bydliště obchod Norma není, zajímalo by mě, jestli pivo Lobkowicz Vévoda 11°, popř. polotmavého Démona nabízí nějaký jiný řetězec, kde by bylo možno přepravku spolu s lahvemi vrátit. Za známými samozřejmě někdy zase pojedu, ale bylo by pro mě přijatelnější vrátit přepravku s lahvemi někde poblíž mého bydliště.

Jedná se o přepravku červené barvy, je zde nápis " Anno 1466, LobkowicZ, Knížecí pivovar", dále znak Lobkowiczů(erb).

Děkuji za radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

verlinka*
hodnocení

0x

Doporučovala bych se obrátit přímo zde :

lobkowicz-premium.cz/...

a zeptat se přímo jich, ale napiště jim hlavně odkud jste aby Vám kdyžtak mohl pomoct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]