Nejste přihlášen/a.
Zdravím...jak jsem se tady jhiž dočetl,tak zedníci opravdu nejedou na mm.Upozorňoval jsem je,aby si dávali pozor,ale i tak je to "šuré". Zdánlivě to ve váze nevypadá nijak tragicky,ale při osazování dřevěných obložek (Porta) se ta kolmost projevila dost razantně.Jedná se o zárubně do koupelny.Vevnitř (obklad) je to super rovné (jiný zedník-obkladač) ,ale vnějšek při pohledu z chodby je strašný-dole kolmost,a nahoře cca 1-1,5 cm mezera.Takže,máte nějaké fígle na tento problém?Několik mm se dají zakrýt štukovým akrylem,ale 1,5 cm už asi ne.Četl jsem tady něco i o tom,že by se to dalo i nějak vysekat ten rozdíl.To,jako dole ,tak ,kde to jakoby lícuje se to vyseká ta zeď?Prosím poraďte,jestli na to máte nějaké řešení či fígle.
Díííky.
Já to vždy řešil tak, že jsem chybějící prostě doházel, případně tam kde bylo přeházeno strhnul bruskou na beton a přeštukoval nebo přestěrkoval.
doplněno 03.07.12 13:41:By mohlo jít, zkusil bych to, akorát původní omítku bych před dohozením pořádně namočil, hlavně jde o to místo kde to půjde do nuly, tedy bude tam míň než je minimální doporučená tl. omítky.
doplněno 04.07.12 19:27:Ještě jednou jestli tam máš Hasit 150 tak to není klasický štuk ale vápenno sádrová omítka a to by jít mohlo, ale chce to vyzkoušet. Každopádně z klasickou sádrovou tato operace možná je. Jediný co by tam mohlo činit malej zádrhel je velikost zrna kterou neznám ale předpokládám, že to bude max 1 mm a to by jít mohlo, prostě to zkus někde za rohem.
To mě taky napadlo,udělat to jakoby do ztracena,ale nevím,jak by chtnul štuk ke štuku.Mám na mysli to napojení nového štuku už na ten hotový.Mám tam Hasit 150.
A nevznikne jakoby mapa v tom spoji? A štuk přímo na štuk drží?že bych přímo na něj natáhnul vrstvu nového štuku a udělal to jakoby do ztracena.
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.