Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidělání klíče

Od: queen9 odpovědí: 8 změna:

Dobry den, ztrarila jsem si klic od pokoje. Byl zlatý a vim, ze na nem bylo napsano SILCA a cislo 6HBO4. Je tu nejaky zamecnik. ktery by mi poradil, jestli mi muzou takovy klic pridelat, nebo prodat a nebo si musim vyrazit dvere. Dekuju.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

robin1*
hodnocení

1x

Podle mne se jedná o "fabku" Silca přičemž 6HBO4 je číslo profilu. Nový klíč lze vyrobit dle starého /ten nemáte) dle bezpečnostní karty (patrně také nemáte) . Nejlevnější možností je podle mne odvrtat vložku a zakoupit novou. Jinak zámečník pokud se nejedná o něco hodně bezpečnostního bude umět zámek odemknout bez klíče, ale obávám se že to bude dražší než nová vložka.*plac*

doplněno 02.07.12 21:54:

Ještě mně napadla kontrolní otázka. Je vidět přes klíčovou dirku? (samozřejmně ne teď ale za světla)*hi*

Robine, k pokojům se nedávaly FABky. Jedná se zřejmě o obyčejný klíč, jehož profil je podobný č.2. Řešení je otevřít šperhákem, prosvítit klíčovou dírku, nakreslit profil a na Hlavním nádraží (Wilsonově) Vám ho na počkání udělají (cca za 50,- Kč).

hop®

Obyčejné klíče se nedělají na počkání. Stačí vybrat profil z tabulky a v "zámečnictví" jen nahlásit číslo klíče...

Přidělání klíče

hop®
hodnocení

0x

Zkuste upřesnit alespoň typ klíče, bezpečnostní, FABka, dózický... anebo foto klíčové dírky...

queen9
hodnocení

ja prave nevim jaky je to typ klice ani jak to poznam. dvere v pokoji mam jeste z doby nez jsem tam bydlela. vim ze ten klic byl zlaty. pomuze mi to nejak?

hop®

Barva moc nepomůže, asi byl mosazný. Když se podíváte do klíčové dírky, vidíte tam nějaký tvar, nebo jen nahoře kroužek a pod ním obdélník - anebo něco jiného?

queen9
hodnocení

je to tvar. spis podobny cislu 2 nahore s takovym hackem. chtrela jsem se zeptat jestli je to cislo co na klici bylo k necemu dobre. jestli se podle nej neda vyrobit.

stirecek*
hodnocení

0x
Šperhakem to otevřít normálně půjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]