Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hřebíčky do panelů

Od: libertel® odpovědí: 8 změna:

Mám spoustu obrázků k zavěšení, ale nechci kvůli tomu vrtat do panelů. Chtěl bych to řešit nějakou jednoduší formou. Otázka zní, existují nějaký speciální hřebíčky do panelů (bydlím v panelové výstavbě)? Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč hřebíčky? pokud je kvalitní malba, existují samolepící hmoty... Vypadají jako žvýkačky.

hodnocení

Má ta hmota nějaký název, abych si ji mohl případně koupit. Děkuji

Má. Je to např. Pritt promotion (UNIVERZÁLNÍ LEPÍCÍ GUMA), naposled jsem to viděl v Lidlu... Hledejte pod pojmem proloženého písma... a funguje to opravdu dobře.

hodnocení

Díky za radu, vyzkouším a uvidím.

pajda*
hodnocení

0x

máme dobrou zkušenost s háčkami do panelu...jsou umělohmotné a mají takové tři kovové bodce (nebo jak to nazvat), sama jsem zvládla zatlouct je do panelu (byť jsem úplný nemehlo). Drží na tom i obraz v obýváku, který rozhodně není lehký...a drží tam už víc než rok:)) prodávají se např. v OBI, a to v různých barvách a provedeních.

hodnocení

S těmito háčky mám vlastní zkušenost, ale že bych byl z nich nadšený, tak to tedy né. Proto hledám jinné řešení. Díky :)

mato*
hodnocení

0x

1,5x30 - 100ks za 60Kč - potřeby pro truhláře

Hřebíčky do panelů

jabraka*
hodnocení

0x

Hřebíčky kalené do betonu. www.ostexplast.cz/... ,ale stejně dávám přednost vrtání.Dobré vrtací kladivo a kvalitní vidium vrták,jedna díra 5 sekund.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]