Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakým strojem si dát vyčistit sedačku

Od: mija* odpovědí: 2 změna:

Na podzim jsem vyčistila sedačku dle rady známe...jarovou vodou a vytíraním froté ručníkama do sucha,po vyčištění vypadala dobře byla jsem spokojená a dokonce jsem to tady na "poradte" doporučila.Ale ted po čase se mi zdá že sedačka vypadá hůř než před mým zásahem.Mám sedačku dost velkou rohovou, jednobarevnou starorůžovou a z materialu mikroplyš či semiš aspon to tak vypadá.Tak prosím o radu jakým strojem si ji dát vyčistit,zda jste byli spokojení a nejlépe nějakou vaší zkušenost se strojovým čistěním. Je mi ji líto vyměnit její cena byla okolo 35000kč a mám ji 5let.Děkují.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

2x

Kupte si vysavač ETA, vodník, to je na čištění koberců, sedaček, atd. Vřele doporučuji :)

jabraka*
hodnocení

2x

Nejlepší jsou stroje Kärcher používáme je na čalounění a koberce.Nejlépe je,půjčit si stroj pro tento jeden účel.Půjčovny je dost používají.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]