Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Fagor Innovation 3F-111

Od: hanicka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den moudré hlavičky,

Hledám na internetu návod na pračku FAGOR INNOVATION 3F-111,neporadil by mi někdo kde bych ho našla prosím prosím.Dívala jsem se na stránku www.navody-manualy.cz/ a tam jsem ji nenašla a na stránce www.ppelectronic.cz/zbozi/pracky/fagor-3f-111 je odkaz na návod v češtině,ale nezobrazuje se:( Prosííím moc poraďte.

S pozdravem a přáním úspěšného dne

Hanča

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Strejda Gůgl "3F-111 návod"hned první odkaz na e-shop a tam obchody24.info/... ejhle návod *ua*

doplněno 01.07.12 16:07:

*placni*

hanicka*
hodnocení

Děkuji moc*hi*,dobrá odpověd je vaše

zaneta*

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestly ten návod neni někde v českém jazyce? děkuji za odpověd .)

Ten z odkazu v češtině je, stačí přejít na stranu 48.
jan9999

Dobrž den, český návod proFagor můžete najít zde: ceske-navody.net/...

hodnocení

0x

Dobrý, na stránke www.navody-manuály.cz sa nachádza tento návod,no hľadajte len Fagor 3F-111,ja som ho našiel.

Tak dejte odkaz na stránku, kde jste to našel. Já těchto stránkách nenašel ještě ani jeden návod. Nikdy.

Ani na tento Fagor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]