Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Držák na lcd do SDK

Od: petrik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, chystám se zavěsit svoji 37 lcd tv na SDK příčku pomocí tohoto džáku tv-stolky-a-drzaky.heurek/... a zajímá mě jestli to sádrokarton udrží. Popřípadě jaké hmoždinky na to použít. Děkuji předem za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vpohodě, nemusíte se ničeho bát. 37"je lehká TV

Použít můžete normální hmoždinky do sádrokartonu

ceskykutil.cz/...

hodnocení

2x

tady:

fischer-cz.cz/...

starou 42"plasmu mám na 4 ks HM (10 mm),

novou 42"lcd budu dávat na 4 ks PD (12 mm)

doplněno 01.07.12 10:47:

robin1 vám odpověděl správně, jde to i bez kleští. jen je utahuji šroubovákem tak, aby se hmoždinka neprotočila. aku, v tomto případě, nepoužívám.

petrik*
hodnocení

Děkuji za odpověď,jen se ještě zeptám,kdybych použil tu HM hmoždinku dá se namontovat i bez těch kleští? Přijde mi jako velice kvalitní na SDK,ale zase kupovat kvůli 4 dírám kleště mi přijde zbytečný.

robin1*

Ano dá, prostě Vám to přitáhne ten šroub.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]