Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
ráda bych se zeptala kdy je vyúčtování elektřiny nebo jestli záleží jakého máme dodavatele. A zda když ještě nebylo jestli pošlou vyúčtování na žádost po telefonu nebo jak to chodí.?v Praze.
Abych popsala naši situaci s manželem. v roce 2011 v listopadu jsme předávali byt zpět majiteli bydleli jsme tam vlastně od 1.1.2011-29.10.2011 dávali jsme kauci 26 tis. ve smlouvě je, že nám ji vrátí do 14 dnů od obdržení vyúčtování. Vyúčtování jako teplo, voda atd. dostali před měsícem volala jsem si na správcovskou firmu, která dělá vyúčtování. Jenže nevím jak to je z elektřinou ten byt koupili někdy v únoru 2010 a ani nevím jakého mají dodavatele. Na sprácovské firmě mi ze zákona nic neřeknou , protože nejsem majitel. Za chvíli to bude rok co bydlíme už ve svým a 26 tis je pro nás docela velká částka. Na internetu jsem našla různé diskuze a dle toho co píšou tak v každým kraji je to jiné. Mockrát děkuji. Vím, že pokud elekřinu už dostali, že máme nárok na penále navíc si to psali jako
Dobry den,
Chtela Vas zeptat,resili tu problemu z vyuctovani?Proste mam podobnou problemu a uz nevim co s ni delat=((
Proste nechteji vracet penize a myslime ze nas tahaji za nos=(
Dobrý den, sice neznám přesně Vaší situaci, ale pokud je to podobné jako příspěvek výše, tak je důležité nejprve zjistit, kdy se u Vás odečítá stav elektroměru. Buď se zeptat sousedů nebo zavolat přímo na Vašeho distributora. Distributor se liší dle krajů. Pokud jste z Prahy tak je to PRE, pokud z Jihočeského kraje, tak by to měl být EON, zbytek Čech má pak na starosti ČEZ, s Moravou si teď nejsem přesně jistý, ale tuším, že Jihomoravský kraj má EON a zbytek ČEZ. Odečty elektroměrů jsou každý rok přibližně ve stejné době a fakturu z pravidla energetické společnosti vystavují do měsíce od provedení odečtů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.