Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit levně plotovky?

Od: jozifek odpovědí: 12 změna:

Ahoj všem,kde koupím levně plaňky normální laťky na dřevěný plot?*nevi*asi 150x10cm asi 2cm silný prostě obyčejný,aby to moc nestálo potřebuji jich docela dost-děkuji za rady

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

palenka*
hodnocení

1x

Ahoj, poptejte je na místní pile. V Hornbachu, OBI apod. se nedoplatíte.

hodnocení

1x

když počítám 10 cm laťka, 10 cm mezera, tak na 1 běžný metr plotu jich budeš potřebovat 5 kusů-

na 20 metrů 100 ks... to vychází asi 0,3 kubíku dřeva... nejobyčejnější smrk stojí nemálo, tak si to spočítej...

nic není zadarmo... asi opravdu někde na pile koupit odpad, kratiny a nařezat si sám...

doplněno 28.06.12 22:35: Jenyku, není problém to přepočítat na menší mezery. já počítal 10 cm, je to jednodušší. V každém případě jeho laťka vyjde na 0,003 kubíku, tak si může potřebné množství spočítat sám!
Těch vzpomínaných 20 m a 100 kusú byl příklad, když nedal potřebnou délku plotu.

10 cm mezera, to je strašně řídký. A 20 bm, s tím moc parády neudělám. Taková lehká pomoc, kubík zejtovanejch prken je 40 m2, když se ohoblují je toho mín.

doplněno 28.06.12 22:42:

hejkale jasný, v pohodě.

Nejlepší to bude fakt někde na pile, ovšem pak sehnat někoho kdo to ohobluje, sehnat dřevo na rýgle, spousta šroubů a ono to vyleze.

hodnocení

0x

Dobrý den Josífku. Nestačil by plot metrový? Na pile, za pár korun, mají metrové odřezky, síla je různá dají se vybrat od 2 cm až po 4 cm. Mají je tam plné kóje. Dřevo je to pěkné. Určitě mají i jiné odřezky delší, jen je nutné zajít na pilu a domluvit se. Když člověk řekne, co by potřeboval na co, za jakou cenu, tak většinou se s majitelem pily domluví. Nevím kolik plotu potřebujete, co pletivo ve Sběrných surovinách? Hodně lidí, starší pletivo vyhazuje. Jen můj názor.

jozifek
hodnocení

Děkuji za Všem rady já jsem z města-LOUNY=ÚSTECKÝ KRAJ-od Prahy 60km- Praha pro mě také o.k. žije tam dcera.Nevím kam na jakou piu se obrátit...?

blackflamesiczi*
hodnocení

0x

pokud jste z jiznich cech z okoli vimperka tak vim o dobre pile za par korun

gotas

Dobrý den, jsem z okolí Vimperka a rád bych se dostal na Vámi zminovanou pilu. Můžete mi napsat místo či kontakt na pilu? Díky moc. Potřebuji také prkýnka na plot. Riči

lolaprasatkova
hodnocení

0x

My kupovali dřevo na pile. Přišlo to o 70 % levněji. Odkud jste? Poradila bych vám pilu, kterou znám já.

repkin*
hodnocení

0x

Ideální plot je 2m. 1)když chcete mít klid nečumí tam sousedi 2) když chcete mít klid nečumíte na sousedy 3)když to přeleze šmejd, tak už je to přečin a ne přestupek (!za určitých daných okolností!) Jak bylo řečeno - NA PILE

buss
hodnocení

0x

Nejlevněji v lese po první probírce, dokonce (tady) to řežou na délku cca 1,8 m. Takže nakoupit (nebo posbírat, stejně to tam nechávají). Strhnout kůru, rozřezat podélně na půl. Tak to dělám já. Nic levnějšího (mimo krádeže plotu, desek) neexistuje.

joudic*
hodnocení

0x

Leta pouzivam metodu> mapy.cz> najit si sve mesto> kliknout na nejakou zastavku nebo nejaky aktivni bod> Hledat v okolí "pila, atd atd"> a voilá.. pila v okoli je na svete ;)

btw... musi byt hoblovane? prece staci hrube a vibracni bruskou srazit chlupy pred nasroubovanim do plotu, prece to nejsou policky v byte :)

vilhikk
hodnocení

0x
www. pilalenesice.cz od loun 5km

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]