Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zárubně?

Od: jirkamx* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,narazil sem na menší problém. Dnes sem objednával ve stavebninách materiál ,zárubně, porobeton,atd. Ženské sem přesně vysvětlil ,o jaké zárubně se jedná ,že na porobeton tl. 7,5,levé 80. A teď když koukám na fakturu tak je tam napsáno zárubně zdící 7,5 cgh. mám neblahé tušení, že tento typ mi bude k ničemu, nebo můžu být v klidu?díky za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

zárubeň CGH by měla být pro zazdění do cihly, pro přesné zdění Ytong atd. 75CGHMW, nebo 75YH.

doplněno 28.06.12 18:19:

stavbahrou.cz/...

mpl-stavebniny.cz/...
jirkamx*
hodnocení

to vím,že sou zárubně pro zdivo typu ytong,taky sem si byl jist,že je mít budu:).jde mi spíš o to,jestli jdou použít i ty co sem zmínil,bez problému?nebo to jít vyreklamovat.nikde sem totiž nenašel typ 75CGH.

olaf71*

bude to nějaký překlep a futra budou v pohodě. nakonec mezi nimi nevidím rozdíl.

hodnocení

0x

nepoužité nepoškozené zboží lze bez udání důvodu do 14 dnů od zakoupení vrátit nebo vyměnit za jiné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]