Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Broušení keramických nožů?

Od: jitkaz* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,dostali jsme asi před rokem keramické nože a zdá se mi,že jsou tupé nebo aspoň už to není ono jako u nových.Kdo máte s nimi zkušenosti-jdou brousit?Krájeli jsme s nimi všechno,myslím potraviny a prý jsou jen na zeleninu?Díky za odpovědi Jitka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Brousit jdou ale nee doma. Zkus obvolat par brusicu nozu a urcite Ti nekterej rekne ze je brousi.

Chvalili to hlavne na zeleninu (kvuli niceni vitaminu) ale pokud jine potraviny nebudou prehnane tvrde (kosti, skorapky, upadnuti na zem, pomleti s ostatnimi nozi ve drezu) tak bych nevidel problem.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den,

viděla jsem v e shopech na internetudomácí brousky na keramické nože. Cenově od 200 výš. Ale v praxi jsem ho ještě neviděla.

bartas*
hodnocení

0x

Na tyto nože potřebujete buď brusiče nebo kvalitní diamantovej brousek. kvalitninoze.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]