Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvhodnější podlaha

Od: jack83* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,
Chtěli bych si doma vyměnit podlahovou krytinu, ale nevíme co si vybrat. Přemýšleli jsme o dřevě ale to je finančně velice náročné, pak nás kamarád přivedl na myšlenku lina nebo PVC. Pátrali jsme na internetu ale nemám s těmito podlahami žádné zkušenosti. Našli jsme nějaký Novilon a Gerflor, uvítáme jakékoliv poznatky třeba co je lepší zda se podlaha hodí pro středně velkého psa. Naše dcera má malého syna takže by mě zajímalo jak dobře se podlaha udržuje .
Děkuji za Vaše příspěvky
Vladimir

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já jsem použil PVC Tarkett Jupiter, nášlapná vrstva 4mm, výběr dezenu velký a cena 400,- Kč/m2 i s pokládkou, ale musíte mít rovný povrch, jinak ještě připočíst něco za nivelaci. Zatím nikdo nepoznal že to není dřevo, já osobně jsem viděl několik dřevěných podlah, a že by mě to tak uchvátilo abych za podlahu vyhodil tolik peněz, to určitě ne. Údržba je velice snadná a navíc je povrch podlahy i praktický že na něm hned není něco vidět.

mowla*
hodnocení

0x

Osobně se přimlouvám za dřevo - masivní podlahu ve slušné kvalitě pořídíte už okolo 800,-/sqm a pokud ji nalakujete polyuretanem, bude povrch prakticky nezničitelný - tedy při běžném provozu...

Lino - tedy přírodní linoleum, je poněkud dražší a výrazně ´háklivější´, psí drápky nejsou moc šetrné.

jabraka*
hodnocení

0x

Lino Novilon mohu doporučit,použil jsem ho do koupelny a WC,je otěruvzdorné a při výběru vhodného desenu je i pěkné.Lze ho pořídit i s dezenem dřeva.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]