Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímaly by mě Vaše zkušenosti ohledně vrácení přeplatků na energiích od ČEZu, jak dlouho to zpravidla trvá. Vím že dle jejich podmínek na to mají 60 dnů od vzniku přeplatku, ale zajímá mě spíše reálná doba (nebo dodržují oněch 60 dnů?). Děkuji za odpovědi.
Dobrý den. Nevím, jak to chodí jinde. Praha. Když máme u ČEZ, hodně předplaceno, (pracovníci chodí, pravidelně odečítat spotřebu) vynechají nám platby v inkasu. Nyní neplatíme, dva měsíce zálohu na inkaso. Nemáme žádné nedoplatky, ani přeplatky.
Kontaktujte Čez s tím, že chcete vrátit přeplatek a nikoliv přeplatek převést na další zálohy. To udělejte hned, zpětně další měsíc to již nelze. U nás vrací přeplatky jen na požádání. Já bych jim tam nenechala ani halíř. Divím se lidem, že si nechají přeplatek přepsat na zálohy, nikomu v práci také nedávají třeba 3 výplatu dopředu a nebo se pletu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.