Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost vrácení přeplatku od ČEZ

Od: jesse* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zajímaly by mě Vaše zkušenosti ohledně vrácení přeplatků na energiích od ČEZu, jak dlouho to zpravidla trvá. Vím že dle jejich podmínek na to mají 60 dnů od vzniku přeplatku, ale zajímá mě spíše reálná doba (nebo dodržují oněch 60 dnů?). Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Jednou mi vrátili přeplatek do týdne na účet. Další 2 přeplatky v následujících letech použili na úhradu příští zálohy.

hodnocení

0x

zdravím mě vratili přeplatek cca 7-10 dnů šedesát určitě né

hodnocení

0x

Dobrý den. Nevím, jak to chodí jinde. Praha. Když máme u ČEZ, hodně předplaceno, (pracovníci chodí, pravidelně odečítat spotřebu) vynechají nám platby v inkasu. Nyní neplatíme, dva měsíce zálohu na inkaso. Nemáme žádné nedoplatky, ani přeplatky.

nemej
hodnocení

0x

nám z 6k přeplatku 3k vrátili a 3k rozprostřeli na platby na další období.

mimochodem nevíte, za jak dlouho posílají novou složenku, když člověk zapomněl vyzvednout? nebo je třeba si o ni zažádat

petik1

ČEZ už přes rok složenky na zálohy nezasílá.

uska*
hodnocení

0x

Kontaktujte Čez s tím, že chcete vrátit přeplatek a nikoliv přeplatek převést na další zálohy. To udělejte hned, zpětně další měsíc to již nelze. U nás vrací přeplatky jen na požádání. Já bych jim tam nenechala ani halíř. Divím se lidem, že si nechají přeplatek přepsat na zálohy, nikomu v práci také nedávají třeba 3 výplatu dopředu a nebo se pletu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]