Nejste přihlášen/a.
Zdravím, prosím o radu se správnou skladbou pochozí terasy, pod kterou je kuchyň a vstup do domku. V současné době je tam dřevěná trámová konstrukce ve stadiu rozpadu, nahoře zakryto asfaltovými pásy s posypem. do konstrukce trochu zatéká, netuším kudy - opakovaně flikováno.
Můj plán je budovat konstrukci zase ze dřeva, aspoň trochu rozumně zateplenou, podhled buď sdk nebo palubky. na pochozí vrstvu něco levného - moje představa byla hydroizolace ipou a na to dřevěný rošt. naprosto ale netuším, jak např. kotvit do takto izolované konstrukce sloupky zábradlí, které tam být nutně musí. teď je to řešeno prostupem kusu železa skrz lepenku a tam asi zatéká. je potřeba vytvářet nějakou odvětrávanou mezeru? jak ji pak ale zabezpečit třeba proti vosám?
Nebo má někdo nějaký úplně jiný nápad na nějakou rozumnější skladbu? Jde mi hlavně o funkčnost a cenu.
Díky za rady..
Poradí někdo? díky..
doplněno 28.06.12 18:54:pro představu - lepší foto nemám.
Tohle musí někdo vidět inatura. Tohle je původně starý dům a opravdu to chce odborníka , aby viděl kde co a jak. Jinak se zeptejte zde : tzb-info.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.