Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit jak mám postupovat při opravě podlahy v garáži?Mám podlahu z takové betonové mazanice,drolí se a hlavně je tam vlhkost,jak mám postupovat? musím to celé vyšramat,nebo je možno dát jenom nějaký kvalitní samonivelační povrch?
dejte sem nějakou povedenou fotku. Poud se drolí ve vetších tloušťkách,tak nejspíše vybourat. Vlhko betonu nevadí, ale co v zimě mráz. Obvykle v zimě v garážích mrzne a voda v betonu jej může roztrhat. Tedy podlaha není odizolovaná? Pokud ano, bylo by nejvhodněnjší zaizolovat a znovu zabetonovat.
Jak píší nade mnou.A navíc je tu ještě jedna varianta-koupit lepidlo a dlažbu a takto to opravit-to ale pototm záleží zda zvýšená podlaha nebude vadit!
Nevím sice jak to vypadá,ale sobě bych to asi vyboural a udělal nový podkladní beton do spádu a pkd je gula tak k ní nebo třeba do středu a ven z garaže a na to opět dlažbu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.