Nejste přihlášen/a.
Dobrý den může mi někdo poradit jak vložit inzerát na prodej domu najednou na více inzertních portálů,slyšela jsem,že to jde děkuji za odpověď.
Musíte mít placený software a potom to jde. Nic není zadarmo. Pokud chceš dobře inzerovat stojí to peníze.
No já jsem to nechtěla zadarmo,našla jsem například jednu stránku,jmenuje se,, Realitní revoluce,, a tamkdyž se dá inzerát,tak se zaplatí a oni to dají na hodně,inzertních portálů,anonce,bazoš a tak,myslela jsem něco podobného.
Tak to dejte na sreality.cz je to hodně navštěvovaný portál a den inzerce tam myslím stojí okolo 12 kč
Pokud budete mít na nemovitosti nereálnou cenu, tak jí stejně za nereálnou cenu neprodáte. Těch VIP úžasných nemovitostí je tak zhruba 5 % ostatní to jsou srač... . Nedávno jsme jednali s klientem , který mi vysvětloval jak úžasný projekt prodává. Nyní po 3 letech tento úžasný projekt ještě má. Víte proč? Protože si nenechal poradit. Většina klientů to zkouší a žádá nereálné peníze. Vlastním přičiněním z toho udělají neprodejnou nemovitost. Soused vám říká, že to prodal za miliony a berte ho s rezervou. Moje zkušenost je, že sousedé lžou, aby se neshodili před sousedy.
No myslím,že tam nemám nereálnou cenu,šlo mě jenom o to jak inzerát zveřejnit na více servrech najednou,abych to nemusela pořád vypisovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.