Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vložit inzerát na víc míst najednou

Od: japr* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den může mi někdo poradit jak vložit inzerát na prodej domu najednou na více inzertních portálů,slyšela jsem,že to jde děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Joo, ale jsou to spřátelené weby, nebo jeden vlastník, tam se pak zaškrkne, kde se to má objevit. Takže jedině najít ten web a tam se orientovat. Už si nepamatuji, kde to bylo.

japr*
hodnocení

To je škoda.

doplněno 24.06.12 23:38:

To nevím jak bych to měla najít.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Musíte mít placený software a potom to jde. Nic není zadarmo. Pokud chceš dobře inzerovat stojí to peníze.

japr*
hodnocení

No já jsem to nechtěla zadarmo,našla jsem například jednu stránku,jmenuje se,, Realitní revoluce,, a tamkdyž se dá inzerát,tak se zaplatí a oni to dají na hodně,inzertních portálů,anonce,bazoš a tak,myslela jsem něco podobného.

greenbull*

Tak to dejte na sreality.cz je to hodně navštěvovaný portál a den inzerce tam myslím stojí okolo 12 kč

japr*
hodnocení

Jo díky tam už to mám.

lolaprasatkova

Pokud budete mít na nemovitosti nereálnou cenu, tak jí stejně za nereálnou cenu neprodáte. Těch VIP úžasných nemovitostí je tak zhruba 5 % ostatní to jsou srač... . Nedávno jsme jednali s klientem , který mi vysvětloval jak úžasný projekt prodává. Nyní po 3 letech tento úžasný projekt ještě má. Víte proč? Protože si nenechal poradit. Většina klientů to zkouší a žádá nereálné peníze. Vlastním přičiněním z toho udělají neprodejnou nemovitost. Soused vám říká, že to prodal za miliony a berte ho s rezervou. Moje zkušenost je, že sousedé lžou, aby se neshodili před sousedy.

japr*
hodnocení

No myslím,že tam nemám nereálnou cenu,šlo mě jenom o to jak inzerát zveřejnit na více servrech najednou,abych to nemusela pořád vypisovat.

davidd*

Realitnirevoluce.cz jsou dobrý stránky...Jením vložením bezproblémů ihned propisují inzerát na víc jak 50 serverů a to mi stačí :) Odezva byla bezva...

japr*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]