Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí zálohy na ústřední dálkové topení

Od: eli* odpovědí: 5 změna:

Prosím mám otázku. Koupila jsem si byt 1 kk 55m2 a za měsíc se mám stěhovat. Chtěla jsem se zeptat zda-li máte ústřední dálkové topení a kolik měsíčně platíte zálohy? Nevím kolik si cca nastavit, aby to nebylo málo ani moc. Když to je dálkové topení tak se může topit jen v zimní sezonu nebo si ho můžu zapnout i v létě když se ochladí.

Jsem z Královehradeckého kraje, ale každá odpověď pro mne dobrá. Moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Kolik zálohy? - zeptejte se sousedů...

A - zatopit si můžete jen, když je ´topná sezona´, v létě určitě ne...

buss
hodnocení

0x

Ale to my nemůžeme eli vůbec, ale vůůbec vědět, jaký je dodavatel tepla, kolik se v té lokalitě platí. Předpokládám, že se stěhujete do baráku kde je buď družstvo, nebo SVJ. Tudíž vám to sdělí - předseda, správce, sousedi. Myslím, že správce vám to nastaví tak, jak ostatním včetně dalších plateb. .

eli*
hodnocení

Je tam SVJ ale mě nešlo o přesnost na haléře ale jen abych se mohla orientovat kolik zhruba kdo platí. Děkuji.

doplněno 24.06.12 21:31:

Píšete že mi to správce nastaví, ale když jsem vlastníkem bytu to si nemůžu stanovit sama u dodavatelů já? Nebo jde jen o dohodu se správcem?

pacourek*

Správce vám doporučí nejidealnější zálohu a vy si jí stanovujete sama(pokud jste majitelem)u správce ne u dodavatele

eli*
hodnocení

Mockrát děkuji za odpověď. Tak aspon nemusím nikde nic obíhat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]