Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zateplit střechu na verandě

Od: bredis odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit jak zateplit strop na verandě. Před rokem jsme dělali novou vazbu a střecha se trochu zvedala. Při přístavbě se musel ohnout plech na střeše verandy. Ted´ jsem se pustil do zateplení domu a rád bych přitom vyřešil i zateplení střechy na verandě. Strop je z hurdisků + betonový potěr a nakonec plech. Rád bych ten plech sundal a nahradil něčím jiným. Příkládám i fotky.

Předem děkuji

Bredis

Jak zateplit střechu na verandě

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Já bych to řešila stejně jako střechu, izolace, parotěsku a tašky. Já se jen velmi obávám toho co vidím. Plácáte to ze všeho možného a spíš tomu škodíte. Dělejte to pořádně, jinak ten dům špatně dopadne. Budete pořád opravovat a strkat do něj peníze. V konečném důsledku to bude stát mnohonásobně víc.

bredis
hodnocení

Dobrý den,

děkuji za vaši reakci. Nevím podle čeho soudíte, že to plácám ze všeho možného, když jste viděla pouze jednu fotku. Jestli soudíte podle toho, že barák je ze škvárovek + cihel a nástavba je dělaná z nového materiálu, tak ano máte pravdu...dovolil jsem si použít nový materiál. Dělat podomácku škvárovky jako v 60tých letech z kterých tento barák je se mi opravdu nechtělo:)

To, že je na verandě plechová střecha, tak na tom nic není dle mého názoru.

hodnocení

0x

bredis, bych bych opatrný na některé rady, páč dát izolaci parotěsku a tašky je veliké chyba. Snad jde jen o překlep.

Na podrobný popis je jedna fotka málo. Je třeba více info, ale snad se najde řešení..

Odstranit plech, vyčistit , pak podle požadovaného zakrytí volit zateplení a zpracování.

Asi bych položit vatu na betonový potěr, pak difuzku a krytinu. Ale já nevidím celý objekt, proto je těžko radit a nalézt vhodné řešení...

..asi z trámů vynést fošnu na to latě, krytina...

ale je mnoho řešení...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]