Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový pásek k hodinkám

Od: pub9* odpovědí: 6 změna:

Mám hodinky Lamborghini,bohužel se mi roztrhnul atypický pásek na kterém jsou hodinky přidělané.V Brně není hodinářství kde by mi hodinky opravili a ani mi nedokáží poradit.Kde bych mohla sehnat nový pásek?Jedná se o model Náramkové hodinky Lamborghini Elba .

Nový pásek k hodinkám

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Z téhle fotky určitě někdo pozná, jak je tam pásek uchycen.

askmenow*

Myslím, že tazatel si nechce sám přidělávat nový, ale sehnat stejný jako náhradní díl.

ladinpraha*

Já si v první řadě myslím, že si tazatelka neuvědomuje, že je to jeden z "modelů", kterých se dnes vyrábí miliony a u kterých se s nějakými náhradními díly nepočítá. Takže jí nezbude než nahradit nějakým univerzálním páskem, pokud to půjde nebo bude muset nastoupit lidová tvořivost.

sargo*
hodnocení

0x

Co vím, tak podobné podivnosti se prostě objednávají - zvlášť pokud byly hodinky dražší a jsou značkové, nebývá to problém; pokud stály pár stovek, tak je to horší. Zřejmě koupené po netu, že to nezkusíte tam, kde jste je koupila? I tak byste mohla zkusit kontaktovat ten obchod. Nebo přitlačit na ty hodináře, často to zabere :)

petr123*
hodnocení

0x

Hmm, Lamborghini a za cenu kolem tisícovky. To je dost zvláštní kombinace, ta nevzbuzuje důvěru. Pro představu kolik hodinky této značky opravdu stojí (když jde o originály )
forzieri.com/...
.
Ohledně řemínku - začal bych návštěvou nějakého opravdového šikovného hodináře (což není obchod v supermarketu kde za pultem je prodavačka jejíž znalosti končí natažením hodinek, spíš zapadlý krámeček někde na okraji města) který by si určitě uměl poradit. Případně bych se pokusil najít nějaký normální obchod co tenhle typ prodává. To bude ale asi problém, co jsem zběžně koukal na netu tak tuhle "značku"u nás prodávají jen "dárkové"obchodu a podobně. Čekat od nich náhradní díly je bohužel asi naivní
doplněno 24.06.12 22:26:

Ten řemínek vypadá na fotce jako nějaká guma. Potom je buď možnost zkusit ho slepit nějakým kvalitním vteřiňákem (za sebe radím lepidla BSI) nebo najít šikovného brašnáře který by podobný řemínek dokázal udělat kožený.

ladinpraha*

V tržnici tipuji tak za 200,-.

Nový pásek k hodinkám #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]