Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod na stříkání case PC

Od: jezinka* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, měl bych prosbu. Dal jsem se do CaseModdingu, ale trápí mě představa, že zkazím case špatným nástřikem. Byl by někdo ochoten mi někdo poskytnout podrobnější návod na lakování CASE?(Dva plechy větších rozměrů a kus plastu).Díky moc všem, kterí mi pomohou.(stříkat budu nějakým sprayem na auta,akorát nevím,zda-li mám kupovat zvlášť spray na plasty a zvláště na kov.dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

1x

Já bych to tolik nedramatizoval, ta bedna od počítače nemá žádný extra vlastnosti. Jak plech, tak umělou hmotu před stříkáním důkladně odmastit, popř.lehce zdrsnit šmirglpapírem a pak stříknout jak psal Jabraka.

jezinka*
hodnocení

Nikomu se neche psát?:-D

jabraka*

Jezinko,nastříkat sprayem barvu na cokoliv umí každý sprayer.Pokud budeš stříkat na plast,záleží dost,jaký to je.Pokud je to PE,nebo PP,může to dělat problémy.PVC a Metakryláty jsou aktivní,barva přilne lépe.Totéž polykarbonáty.Ale i kovy nepříjmou nástřik stejně.Hliník potřebuje nejprve reaktivní podklad,také pozinkovaný plech,na měď je třeba oddělovací nástřik speciální základ.Ale je to záležitost životnosti povlaku.Pokud je to nenáročný předmět,stačí dobrá základovka,po zaschnutí nástřik emailem spíše několik slabších vrstev,aby to nestékalo.

JABRAKA

technikjirik*

vyčerpávající a přesná odpověd... ted už jen poznat jaký plast je pvc a metacosi atd...

technikjirik*
hodnocení

0x

možná bych zkusil tuto tvoji otázku přednést na jiném foru. Možná forum o PC

jezinka*
hodnocení

O.k,děkuju, ještě bych se rád zeptal, jestli mám na ten plast použít spray na plast, nebo by to bylo dobrý i tím na kov. díky

slonbonjohn*

Ten spray klidně použij i na plast

jezinka*
hodnocení

Nebude se to loupat, nebo něco?:(

slonbonjohn*

Nebude, do toho plastu se to zažere

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]