Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr horkovzdušné pistole

Od: heterak® odpovědí: 2 změna:

Potřebuji poradit s výběrem horkovzdušné pistole.

Budu ji používat na nějaké občasné práce,jako opalování laku ze dřeva a nebo vytvoří hrdla u novodurových trubek.

Jaké máte zkušenosti s hoby pistolama za pár stokorun,jsou dobré? Na jaké parametry si dát pozor?

Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Konkrétně u tohoto jednoduchého elektronářadí bych určitě zbytečně neinvestoval do drahé značky, Nemá se na tom moc co pokazit, topná spirála a jednoduchý motorek... Měl jsem horkovzdušku asi za 4000,- (pro jiné účely, výměnu BGA obvodů, kvůli regulaci otáček a teploty), ale věřte, také jen foukala teplý vzduch jako všechny ostatní...

doplněno 23.06.12 16:48:

Nedávno jsem někde viděl za pár stovek horkovzdušku i s kufříkem a různými nástavci, třeba na opalování barev z ploch je to ploché vyústění šikovný doplněk.

hodnocení

0x

Kupte v Baumaxu jakoukoliv i levnou, je to všechno jeden čert :)) Jen pozor při odkládání horké - důsledně na stojánek, jinak hrozí deformace difuzéru (mě se stalo :)) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]