Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka Beko WBF6005C

Od: mikyner* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám problém. Z pračky neodtekla voda, nedala aviváž ani nždímala. Hadici jsem už pročistil, teď bych se potřeboval dostat k tomu abych z ní vypustil vodu a pročistil filtr, jen vůbec nevim kudy se k tomu dostat. Předem díky za každou zžitečnou radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vepředu dole se povolí jakýmkoli šroubovákem dva plastové šroubky a pote by se měl objevit klasický šroubovácí filtr S 20ti litry vody a marasem v sobě... čistit se to má cca co 3 měsíce.. asi to neklaplo...

doplněno 23.06.12 16:29:

Háá pračka bez filtru.. uvnitř vás čeká taková gumová hadice s bříškem plná bordelu... nemilé... ale zase levná pračka..

mikyner*
hodnocení

Takže přístup jedině ze zadu?

hodnocení

0x

Pokud se nepletu, tak vpredu dole pod bubnem by mel byt asi 10 cm sirokej pruh umelyho deklu. Ten de docela lehce vzdloubnout a pod nim by mel byt filtr.

Skoda ze nikde nemohu najit navod.

mikyner*
hodnocení

Ten plastovej panel jsem sundal a pod nim se nachazej asi 4 šrouby co držej celej přední panel na kterém jsou dvířka, takže musim sundet celyý ten panel?

doplněno 23.06.12 15:13:

Projistotu ještě přidávám fotku stim sundanym plastovym panelem.

Pračka Beko WBF6005C

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]