Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač na lino i koberec

Od: radeko777* odpovědí: 5 změna:

Jaký koupit vysavač na lino i koberec.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

to máte jedno. na povrchu nezáleží, savice je přizpůsobena na přepínání na různé povrchy. Já upřednostňuji bezsáčkové, ale chce to NE ty zrovna nejlevnější, kde není úplně dobře ošetřená filtrace a vysypávání bordela.

hodnocení

0x

Rainbow;)Ten je prakticky na vše,koberce,lina,záclony,závěsy,žaluzie...Má i malé trysky,kterýi vysajete i malinkaté škvírky.Lepší neznám a vřele doporučuji!

doplněno 22.06.12 20:57:

Pb:Já vám váš názor neberu,ale zase tak moc těžký není.A za dále,co se týče té směsi špíny,co píšete,alespoň jasně vidíme,co máme v interérech skryté špíny a především prachu,který Rainbow perfektně vyčistí!S vyléváním oné špíny také problém nemám,mísu neodřu,jaksi ani není jakým způsobem odřít...Následně záchodovou mísu lehce vyčistím savem,a je to...Jen můj názor,nic víc...;)

pb®

Ja jsem s nim spokojena nebyla. Jednak je tezky, takze jsem ho nebyla do schodu schopna vynest najednou, ale musela jsem jit 2x az 3x. No a pak mi nevyhovovalo vylevani filtracni vody, ktera se po vyluxovani uz neda nazvat vodou. Je to smes bordelu, ktery zaneradi wc misu a jeste ji odre, protoze je plny pisku. Takze po vyluxovani je treba tuto "vodu" vylit, vyplachnout nadobu a nasledne umyt wc. Zlaty Miele.

radeko777*
hodnocení

Rainbow má špatnou historii,toho nechci ani zadarmo!

hodnocení

0x

Když na lino, tak tedy do kuchyně. Jakmile vyluxujete nějaké zbytky jídel, byť se jednalo o drobky, velice rychle se v pytlíku namnoží bakterie a vysavač smrdí jako zdechlý mokrý pes, ještě dříve, než je pytlík plný. A pytlíky nejsou nejlevnější záležitostí. *jasne* Nedávno jsem tady psala, že jsem měla, když nás byla plná chalupa + pes, vysavače dva. Elektrický na tyči, pověšený místo smetáku a jeden velký, na větší úklid, většinou o sobotu. Teď jsou ty tyčové i s kontejnerkem místo pytlíku. Tedy kdykoliv vysypat do odpadkového koše a použít na takové šup šup, drobky kolem linky a pod stolem, kamínky u domovních dveří. Žádné skládání, žádné montování, hřebík za dveře v kuchyni všecko vyřeší. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]