Nejste přihlášen/a.
RainbowTen je prakticky na vše,koberce,lina,záclony,závěsy,žaluzie...Má i malé trysky,kterýi vysajete i malinkaté škvírky.Lepší neznám a vřele doporučuji!
Pb:Já vám váš názor neberu,ale zase tak moc těžký není.A za dále,co se týče té směsi špíny,co píšete,alespoň jasně vidíme,co máme v interérech skryté špíny a především prachu,který Rainbow perfektně vyčistí!S vyléváním oné špíny také problém nemám,mísu neodřu,jaksi ani není jakým způsobem odřít...Následně záchodovou mísu lehce vyčistím savem,a je to...Jen můj názor,nic víc...
Ja jsem s nim spokojena nebyla. Jednak je tezky, takze jsem ho nebyla do schodu schopna vynest najednou, ale musela jsem jit 2x az 3x. No a pak mi nevyhovovalo vylevani filtracni vody, ktera se po vyluxovani uz neda nazvat vodou. Je to smes bordelu, ktery zaneradi wc misu a jeste ji odre, protoze je plny pisku. Takze po vyluxovani je treba tuto "vodu" vylit, vyplachnout nadobu a nasledne umyt wc. Zlaty Miele.
Když na lino, tak tedy do kuchyně. Jakmile vyluxujete nějaké zbytky jídel, byť se jednalo o drobky, velice rychle se v pytlíku namnoží bakterie a vysavač smrdí jako zdechlý mokrý pes, ještě dříve, než je pytlík plný. A pytlíky nejsou nejlevnější záležitostí. Nedávno jsem tady psala, že jsem měla, když nás byla plná chalupa + pes, vysavače dva. Elektrický na tyči, pověšený místo smetáku a jeden velký, na větší úklid, většinou o sobotu. Teď jsou ty tyčové i s kontejnerkem místo pytlíku. Tedy kdykoliv vysypat do odpadkového koše a použít na takové šup šup, drobky kolem linky a pod stolem, kamínky u domovních dveří. Žádné skládání, žádné montování, hřebík za dveře v kuchyni všecko vyřeší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.