Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahodit strop a co použít

Od: mira1901 odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

dělam rekonstrukci RD, kde na stropě byly dřevěné kazety ty jsem vyhodil a ted koukam na dřevěný záklop stropu, chci se zeptat jak to nahodit, asi bude potrřeba nějaké pletivo aby to drželo... Chtěl bych použít sádrovou omítku ale nevím jestli to tam bude držet :(

Prosím napiště mi postup jak postupovat + jaký materiál použít, děkuji

PS: nad stropem je půda kam se moc nechodi ale když ano tak se strop mírně prohýbá (nosníky jsou ze sešroubených fošen)

Mira

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Na ´hejbacím´ stropě nebude pořádně (tedy bez praskání a drolení) držet asi žádná ´tvrdá´ omítka - asi bych šel cestou sádrokartonového podhledu - je-li světlá výška místnosti dostatečná...

jabraka*
hodnocení

0x

Udělej strop s 5 cm polystyrenem(XPS) a pak klasicky perlinku a lepidlo.Po zatvrdnutí stěrku Final.

JABRAKA

mira1901
hodnocení

Mužes prosím rozepsat přesný postup prací, ten polystyren XPS je jako nějak lepí?D

Děkuji

repkin*

na prkenný záklop pravdšpodobně pur pěnou

doplněno 22.06.12 17:58:

Jabraka: já mám na nosných trámech zespodu prkenný záklop (na něm rákosový strop) a na nosných trámech prkenný záklop a na něm je škvára.

jabraka*

Nízkoexpanzní pěnou.Také bych zajistil podlahu na půdě,aby se šlapalo po trámech.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]