Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokládka plovoucích podlah - sám?

Od: bubble* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chceme pokládat novou dlažbu a plovoucí podlahy. Je lepší udělat to sami nebo zavolat nějakou podlahářskou firmu? Kolik tak stojí položení podlahy se vším všudy a za jak dlouho se to dá stihnout? Díky za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Být Vámi položím si prvně jinou otázku. Pokládal jsem v minulosti někdy dlažbu a plovoučku? Pokud ano, jak to vypadalo a bylo by to teď lepší? Pokud ne, vím jak to udělat, jaký použít materiál a pracovní postup? Poté bych se teprve ptal, jestli je to lepší sami nebo firmou.

Já si dělám co nejvíc prací sám, pak muhu nadávat jen sám na sebe a na vyhozené peníze za materiál. V případě špatné práce od firmy by jste ještě vyhodil peníze za práci. Je pravda, že by jste si ale nemusel nadávat (jen že jste vybral špatnou firmu). *smich* Případně další otázka, mám příbuzného, kamaráda či známého, který by mi s tím pomohl to udělat, nebo mi to udělal (samozřejmě je předpoklad, že to umí)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]