Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Postup u El.přípojky

Od: maca* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer

má někdo zkušenosti s el. přípojkou na stavení parcele od společnosti ČEZ?

Nějak nerozumím postupu odeslala jsem peníze a stále nic.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Za co jste platila? Přípojku snad bude dělat na vlastní náklady ČEZ. Vy jste asi platila 50% za připojení, něco kolem 6 tis. Je to tak? Máte smlouvu, kde máte termín předání, to je asi 10 měsíců. Napřed ČEZ vypracuje projekt, s dalšími doklady žadájí o stavební povolení, po nabytí právní moci teprve kopnou do země.

Moc málo informací ke konkrétní odpovědi.

doplněno 20.06.12 08:05:

ach jo, to vám neporadím. Já měla příojku 46 m dlouhou a veškeré náklady nesl ČEZ, já hradila jen 12 500,- za rezervaci příkonu.Určitě vám chlapi odborníci poradí, vydržte.

maca*
hodnocení

Dala jsem žádost na Čez o založení prípojky k novostavbě,přišly mi dvě smlouvy z toho jednu podepsanou jsem odeslala zpět,do 15dnů od mého podpisu jsem měla zaplatit 16000kč za podílení se na přípojce.ve smlouvě je ,že do 5měsícu Čez přijede a dá jističe,jsem povinna si zřídit výkopové práce a přippravit přípojku tak aby mohli dát zmiňovaný jistič.ale už jsem se nikde nedočetla jak to má vypadat nevím co mám teď dělat .

maca*
hodnocení

Asi budu muset přímo na Čez.ale přes to děkuji

vasekpasek*

V projektu ke stavbě byste měla mít umístění přípojky, tj. kde budete mít sloupek a odkud k tomu sloupku povedete připojení. Tam provedete výkopové práce, pak přijede pracovník ČEZu (nebo spíš někdo, koho na to mají nasmlouvaného), ten vás do sloupku připojí a je to doma...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]