Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám dát protiplísňové nátěry?

Od: ellisnova* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny za 14 dní mám objednanou firmu na komplet vymalování celého bytu, a teď tak brouzám po netu a čtu o protiplísňových nátěrech...přemýšlím o něm do koupelny, ale zas jestli není to není zbytečnost, zatím se mi tam plíseň žádná neobjevila. Co vy máte takový nátěr někde v bytě?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fik*
hodnocení

0x

Hezký den, pokud nemáte s plísní problémy, je podle mne přidání protiplísňáku do barvy vyhazování peněz. Snad pro lepší pocit. Já osobně jsem použil tento prostředek (UNI-SILVER) v místnosti, kde problém s plísněmi byl z důvodu velmi špatné větratelnosti - jsem již několik maximálně spokojen.

ellisnova*
hodnocení

To jste mě potěšil, spíš teda mou peněženku.;)

jabraka*
hodnocení

0x

Je lépe výskytu plísní předcházet větráním a v zimě dostatečným vytápěním..Výmalba dnes je skoro vždy podmíněna správnou úpravou povrchu,odstraněním starých nátěrů a aplikací desinfekčních prostředků(SAVO).Moderní nátěrové hmoty jsou již vybaveny systémy ochrany proti plísni.Není potřeba vydávat prostředky na "speciální" nátěry.

JABRAKA

ellisnova*
hodnocení

Větrání nic moc, okno minimálních rozměrů :(

evelusina*
hodnocení

A není lepší se přímo poradit u firmy, ketrá vám to bude dělat? Jestliže, to nejsou vydřiduši, tak by vám měli poradit ve váš prospěch a ne nejich.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]